Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Слави с тайна охрана в публиката

отпечатай новината

05.05.2016 09:21 | Видян 1522 пъти

Слави с тайна охрана в публиката

Охраната на Слави Трифонов не позволява птичка да прехвърчи около него. Свитата от бодигардове на водещия е помислила за всякакви варианти за атентати срещу шоумен номер 1 на републиката, заради което в периферията му постоянно кръжат охранители под прикритие, научи „Всеки ден". Трифонов е заобиколен от бодигардове не само по улиците и заведенията, а и по време на работа. Оказва се, че дори в телевизионното си студио, сред колеги и публика, учиндолецът не се чувства сигурен. Именно поради тази причина той е назначил трима гардове под прикритие, които от дистанция се грижат за живота му. Въпросните охранители притежават разрешение за използване на оръжие. На всеки запис на шоуто мъжете са винаги сред публиката, сливайки се с нея.

Охранителите под прикритие лъснаха на бял свят неотдавна, когато младеж със забавено умствено развитие притесни Слави по време на запис. Докато водещият правеше обзорен коментар на деня, момче от публиката се провикна по негов адрес „Татко, татко". Стъписаният Слави се взря в хората по седалките, след което нареди прекратяване на записа.

„Погледнах наляво, където мой човек под прикритие стои в публиката, и той вдигна ръце, в смисъл „Не знам к'ъв е тоя". Помислих си, че сценаристите си правят някакъв номер с мен", разказва Слави. Впоследствие обаче момчето продължило да вика по адрес на гологлавия водещ, заради което охраната под прикритие се намесила и го извела от студиото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !