Гонзо уволни 1 от Ергенът

Българският футболен съюз освободи своята служителка...

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Алисия и Николета не пускат децата при Валери

отпечатай новината

04.05.2016 10:39 | Видян 2287 пъти

Алисия и Николета не пускат децата при Валери

Валери Божинов остана без децата си по Великден заради Биляна Дол. Преди празниците футболистът имаше огромно желание да се върне у нас заедно с новото си "дърто коте" и да прекара Великден заедно с децата си, играейки си на семейство, пише "Телеграф".  Нито Николета Лозанова, нито пък Алисия били съгласни на подобна среща и бързо осуетили плановете на бившия си.

Валери дори не посмял да попита бившата си съпруга Николета Лозанова дали би пуснала Никол с него и Биляна, защото бил убеден, че тя няма да му даде разрешение. Така Никол прекара един приказен Великден с майка си, боядисвайки яйца с любимите анимационни герои.

Алисия все пак се престрашил да попита, но и тя не дала по-различен отговор. Певицата не искала и дума да става Валерко да се запознае и да прекарва времето си с 39-годишната Биляна, на която й се носи славата не само в Сърбия.

И двете майки са в правото си, защото искат най-доброто а децата си, а то определено не носи името Биляна Дол, по-позната като Биляна Общата. Освен с Валери, тя е мачкала чаршафите и с Ники Михайлов и Иван Иванов от националния ни отбор.

Така заради новата си дружка, с която имат връзка предимно на физическо ниво, Валери Божинов за пореден път си навлече гнева на майките на двете си деца и отново прекара празниците не с тях, а с авера си Иван Бандаловски.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !