Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Михаела Филева: Не всички артисти вземат наркотици

отпечатай новината

03.05.2016 17:43 | Видян 5590 пъти

Михаела Филева: Не всички артисти вземат наркотици

Михаела Филева блесна като най-младата участничка в журито на „България търси талант" до момента. Красивата изпълнителка е идол и модел за подражание на много млади момичета. През март тя беше обявена за Певица на годината от БГ Радио. Самата Михаела все още е почти момиче - на 15 май ще стане на 25 години. Звездата й изгрява в „Х Фактор", където не стига до финала, но е забелязана от Врадимир Ампов - Графа. Той я кани в компанията си „Монте Мюзик" и с това дава старт за блестящата й кариера.

Михаела, как се чувствате като част от журито на „България търси талант"? Вие все още сте много млада. Смятате ли, че сте на ниво да оценявате хора, голяма част от които са по-възрастни от вас?

Много е вълнуващо да си част от проект като „България търси талант". Поканата да се включа като част от журито беше изненадваща за мен, дълго време я обсъждахме и анализирахме с екипа на формата. За реализацията на шоуто стоят истински професионалисти, които предварително детайлно ме запознаха с моята функция и роля. Аз съм млад човек, вълнувам се и се интересувам от различни изкуства, те са част от моя живот. Най-силната ми страна, очаквано, са музиката и танците, стремя се да съм обективна и се чувствам уверена, когато оценявам и коментирам. Много бързо се почувствах на мястото си в „България търси талант", това е безценен опит и емоция за мен.

Единствена жена сте в изцяло мъжка компания. Другите в журито съобразяват ли се с вашето мнение?

Ние сме екип, сработването се получи много бързо и естествено. Когато хората са интелигентни и широко скроени, това е лесно. Всички се вълнуваме и преживяваме това, което се случва. В такива моменти човек е емоционален и открит, изслушваме се взаимно и когато някой от нас, без значение кой, е убедителен в аргументите си, няма място за инат и упорство. Важното за всички от журито е да сме максимално обективни, защото знаем, че влияем на съдбата на всеки един от участниците.

С кого от членовете на журито се разбирате най-добре?

Не се делим по групи, ние сме едно цяло и не мога да посоча някого, който да ми е по-близък от другите.

Какви са отношенията ви с Асен Блатечки? Заговори се, че той проявявал към вас интерес не само като към колежка, но и като към жена.

Като с единствена жена в компанията, и тримата се държат кавалерски с мен. Но всичко е в рамките на нормалното. Не познавах Асен преди формата, прави ми впечатление, че е много земен и приятен събеседник. Взаимоотношенията ни с всички колеги в журито са свързани с общата ни работа, не навлизаме в личното си пространство.

Самата вие сте се явявали на телевизионни конкурси. В онези времена вярвахте ли, че ще успеете?

Форматите са шанс, който не е за изпускане, носят бърза популярност, докосват те до голямата сцена. За всеки човек, не само за музиканта, е важно да преследва мечтите си и да вярва в себе си и в това, че рано или късно успехът ще дойде, ако си търпелив и работлив.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !