ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! Ама в България....

ТИ СИ ИНФЛУЕНСЪР! (Ама в България. Тъжна история). 1....

Ривиерата е по-изгодна от Банско и...

Френската Ривиера е най-красива, най-достъпна финансово...

Николета Лозанова с двойница

отпечатай новината

03.05.2016 12:43 | Видян 2561 пъти

Николета Лозанова с двойница

Николета Лозанова може и да се има за неповторима, но не е. Скандалната плеймейтка има двойница в Благоевград. Момичето се казва Таня Михайлова, работи като гримьорка и е пълно копие на тв водещата.

Таня има почти същото лице като на НиЛо, също като нея е кльощава, изрисувана като порцеланова кукла, с дълга тъмна коса, вечно е като току-що излязла от фризьорски салон, харесва разголените дрешки. За разлика от водещата на „Папараци" обаче тя все още може да се похвали, че е госпожа, а не разведена, свободна жена. Мъжът й се казва Петър. Момичето е приело неговата фамилия, когато са подписвали.

Има и други прилики между Николета и Таня освен външния вид и дебелите вежди, с които напоследък плеймейтката се рисува, а нейната двойничка очевидно също харесва. И това е фактът, че и двете си падат по футболисти. Таня харесва Кристиано Роналдо, а Лозанова не просто го харесва, но и спи с него.

Музикалните вкусове на благоевградчанката също съвпадат с тези на нейната пловдивска именита двойница. И двете са върли фенки на родната чалга. Таня даже е успяла да завърже контакти с нейни видни представители. Тя е близка приятелка с тийн идола Галин, показа проучване на „Всеки ден". Изглежда, всички тези съвпадения не са случайни и гримьорката съзнателно подражава на Николета. Дори сватбената й рокля е била подобна на тази на бившата госпожа Божинова. Само че за разлика от оригинала копието все още е с естествен бюст, така че балконът й не е така впечатляващ както този на Лозанова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !