Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Ирена Милянкова роди 5-о дете

отпечатай новината

28.04.2016 09:01 | Видян 2888 пъти | Гласували 1

 Ирена Милянкова роди 5-о дете

Ирена Милянкова роди момиченце, научи „Всеки ден". Детето е пето за манекенката, която се изявява и като актриса. Заедно с децата на партньора й Никола Чолаков в семейството стават общо 7, които двойката ще гледа.

Новината за раждането на момиченцето съобщи щастливият татко този следобед. Детето се казва Виктория, което в превод означава победа. „Победа се роди", обяви на английски Никола Чолаков на своята страница в социалната мрежа. И по този начин даде да се разбере, че бебето вече е проплакало и че и двете с майката са добре. „Да е жива и здрава, само да побеждава и да ви радва! Поздрави на гордата майка!", заваляха поздрави от приятели.

От общо 7 деца, които имат, родителите ще гледат за постоянно само 4. Другите три живеели при предишните им партньори. Въпреки това обаче няма да са малко случаите, в които цялото семейство ще се събира заедно и тогава жилището на Ирена и Никола ще се превръща в детска градина, коментират съседи.

Само преди две седмици голямото семейство бе на почивка в Гърция. Приятелите на двойката дори се притесниха, че раждането може да започне, докато майката пътува, и да се наложи да се търси спешна помощ в гръцка болница. За щастие обаче се оказа, че всичко е било под контрол и детето дойде на бял свят в България, както е било предвидено.

Около името на момиченцето не е имало кой знае какви спорове. Ирена отдавна обяви, че ще се казва Виктория с идеята пътят й да бъде засипан само с успехи и победи.

Самата тя доста се опари с предишната си връзка с Росен Чолов - Чолата, който бе арестуван и обвинен в сводничество. Говори се, че той пребивал от бой красавицата, която роди за първи път от него още на 15 години, а след това го дари с още три деца. Сега обаче русокосата моделка била щастлива и доволна с новия си избраник.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !