Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Кали: ДНК тест ще докаже, че сина ми не е от Георги Илиев

отпечатай новината

27.04.2016 13:24 | Видян 7514 пъти | Гласували 1

Кали: ДНК тест ще докаже, че сина ми не е от Георги Илиев

Попфолк певицата Кали е бунтарката в родната фолк индустрия. Изпълнителката бе специален гост в предаването „Папараци“ по бТВ, където за първи път говори  за бащата на големият си син

Винаги, когато се раздават награди в попфолк гилдията, избухват скандали и войни. Заговори се, че си влязла в някакво противоречие с Емилия, заради това кой чии тоалети копира. Не е ли малко нелепо?

-        Не, никак не е нелепо. Тази прилика бе използвана, за да се създаде измислиен пиар скандал между мен и нея. Наистина има за какво да се хванеш, защото тя е облечена с бяла рокля. Преди две или три години аз също бях облечена с бяла рокля. Тя пее ънплъгд парчето си с роял и седяща на стол, а аз откривам парчето си с две китари и отнова седяща..Но скандал между мен и Емилия никога не е имало. Даже, когато беше нейния рожден ден аз й се обадих да й честитя. Ако обаче правят подобен род сравнения, мога само да се гордея с това, защото Емилия е много добър изпълнител.

Другият голям скандал беше за това кой е номер едно в попфолка. Говоря за скандала между Преслава и Галена. Тези награди сложиха ли край на тяхното приятелство и те за какво се скараха?

-        Приятелство за мен съдържа друго значение от това, което изживяват Галена и Преслава. Те са изключително ангажирани певици и не вярвам да имат много време да споделят личните неща от живота си. Смятам, че двете ще преминат тази бариера, ако отворят мозъчните си центрове и започнат да мислят реално. В основата на конфликтите на тези награди стоят съвсем други хора.

 

Според теб Галена или Преслава е по-успешната певица нан изминалата година?

-        Трудно ми е да следя цялата продукция, която излиза на пазара, защото самата аз не слушам такава музика. Според мен Галена направи по-успешна година. Това е моето мнение. Тя инвестира много повече в продукция, вдигна доста летвата в бранша. Тя направи скъпи клипове, които много малко хора в европейски мащаб могат да си позволят. Когато си инвестирал толкова много имаш абсолютното основание така да се разсърдиш. Инвестицията, която е направила Галена съм убедена, че е в пъти по-голяма от това, което е направила Преслава. На нея не й се налага да инвестира, защото тя е харизматична. При нея е инвестирал Бог. Ако все пак имаме някаква договореност междупевиците, тя трабва да си е между нас изпълнителите, а не с шефа на Пайнер. Трябва да имаме някакъв съвет, на който да се събираме и да ги обсъждаме тези награди. И когато си ги кажем в очите, мисля че ще ни бъде много по-лесно. Както Бойко Борисов се събира с цялата си парламентарна група и взима решения по въпроси, които касаят обществото.

Защо е трудно на колежките ти да казват нещата с истинските им имена? Защо те никога не признават истината, нито за кариерата си, нито за личния си живот?

 

-        Самата аз съм била такава във времето, когато съм била по-неука. Във времето човек се образова и развива по някакъв начин, обостря сетивата си. Смятам, че само човек, който е добре образован и има добро самочувствие за себе си, може да се самоиронизира, може да застане зад истината по начин по който го правят образованите хора. Срамуват се, защото егото им е много силно развито. Това е проблем не само в попфолк средите, а изцяло за всички хора в страната ни.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !