Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Азис оплю покойния Принс

отпечатай новината

25.04.2016 16:05 | Видян 2196 пъти

Азис оплю покойния Принс

Очевидно в ромската махала на Костинброд чалгаджията Азис не е чувал крилата фраза, че за мъртвите - или добро, или нищо, след като мургавелкото публично плю по внезапно починалия Принс.

Само ден след кончината на американската попзвезда нашенският крал на маанетата и крадените песни констатира, че скръбта по Принс е пресилена и изкуствена, тъй като той лежал на стари лаври и преди 20 години може да е имал хитове, но не и днес, пише Всеки ден.
„Струва си да страдам за Майкъл Джексън, Уитни Хюстън и Ейми Уайнхаус. Това са артисти, които до последно са създавали хитове, а не са лежали на стари лаври и последният им хит не е бил преди двадесет години! Те вълнуваха до последно и всяка тяхна стъпка беше интересна на целият свят. Това са истински певци от които мога да се уча, защото с грим и на високи токчета отдавна мога да ходя и сам!”, сподели Василка онлайн, с което предизвика гнева на интернет потребителите.

„Азис никога няма да му стигне нито нивото, нито милионните продажби”, гневни са почитателите на Принс за неадекватното изказване.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !