Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Владо Пенев и Ваня Цветкова заедно в Лас Вегас

отпечатай новината

25.04.2016 15:51 | Видян 2223 пъти

Владо Пенев и Ваня Цветкова заедно в Лас Вегас

Часове след като приключи снимките си за “Под прикритие”, Владо Пенев се отправи към летище София и пое дълъг път. Той замина за САЩ на едномесечно турне със Силвия Лулчева на изключително забавната си постановка “Дуети”. Двамата актьори кацнаха в Лас Вегас, където ги посрещна тяхна непомалко известна колежка. Ваня Цветкова от години живее там със сина си, а с Пенев я свързва дългогодишно приятелство. Двамата се познават още от ученическите си години, когато са били в обща компания. Освен това Пенев бил влюбен в нея, но тя си имала друго гадже. Тя дори е една от причините актьорът да се реши да кандидатства във ВИТИЗ. На един купон тя казала: “Аз ще кандидатствам във ВИТИЗ”, а той отвърнал спонтанно: “И аз ще кандидатствам!”.

Актьорите си направиха снимки как се разхождат в града и публикуваха кадрите във фейсбук. Пенев и Лулчева няма да останат много във Вегас, защото турнето им ще мине през няколко града в САЩ, а после ще се пренесе в Канада, пише България днес. Двамата ще играят пред българската публика в Сиатъл, Детройт, Денвър, Чикаго, Ню Йорк, Бостън, Вашингтон, Тампа, Атланта, Монреал и Торонто. Пътуването им организира Петя Романова от фондация “Експертни инициативи”, която преди време покани в САЩ Ненчо Илчев и Албена Павлова да играят постановката “Любов в лудницата” (оригиналното заглавие на пиесата е “Покер”).

Последният снимачен ден на “Под прикритие” беше в четвъртък. Тогава за последно Пенев влезе в кожата на комисар Попов. Двамата актьори и Силвия Лулчева в пустинята.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !