Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Алисия намери гадже на Ванеса

отпечатай новината

21.04.2016 09:33 | Видян 5228 пъти

Алисия намери гадже на Ванеса

Алисия успя да уреди с мъж близката си приятелка и колежка Ванеса. „Малката" се е гаджосала с младия управител на столична дискотека Павел Цонев, научи „Всеки ден". Ася изиграла ролята на сватовница, защото запознала двамата на снимките на клипа на Ванеса „Говори бившата", където 30-годишният мъж играе главната роля като мъжа, който изневерява на Алисия. Павел си харесал младата певица още щом я зърнал, а след като я опознал, се влюбил в нея.

Мениджърът не се притеснявал, че фолк певицата има дете и е разведена, издават от обкръжението му. Той си паднал по това, че е искрена, добра и земна, за разлика от повечето свои колежки. Самата Ванеса призна пред „Всеки ден", че вече е преживяла бившия си мъж Ивaн, забравила е огромната му ревност и скандалите, породени от обсебващото му поведение.

В момента с него поддържат нормални отношения в името на общия им син Hиĸoлa. „Ванеса е много щастлива с Павел. Именно в заведението, което той управлява, фолк дивата отпразнува рождения си ден", издадоха от обкръжението на младата двойка. Алисия била най-доволна от зародилата се любов, защото обичала да сватосва приятелите си и да ги вижда щастливи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !