Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мара бяга от Гущеров, иска милионите му

отпечатай новината

20.04.2016 17:21 | Видян 2298 пъти

Мара бяга от Гущеров, иска милионите му

Мария Гущерова вече не издържала своя благоверен и искала да го накара да й прехвърли милионите си, като по-голямата част останат при нея и да се разделят.
Наскоро стана ясно, че Миньончето е собственик на няколко от най-печелившите фирми на Гущерови. Така Мара Отварачката, освен, че вечер се вихри по клубовете, денем  се изживява като бизнес дама. Империята „Гущеров и син“ е сред най-големите в консултантския бизнес у нас. Според близки на семейството Гущерови кътат поне 10-15 милиона и Мара е хвърлила око на една трета от парите.

Тя била убедена, че й се полагат и изнудвала мъжа си с това, че ще  издаде на властите фирмени тайни. Според запознати Гущерови влезли дълбоко в сивата икономика и крият крият данъци. За да си мълчи благоверният на певицата й угаждал по всякакъв начин, пише Ретро. Колежки на Отварачката са убедени, че хонорарите й от участия отиват в нейната сметка за костюми, грим, процедури и други глезотии. Грижите по малката дъщеря на певицата и всички други разходи се поемали от семейството.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !