Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Лили Иванова на сухо от 12 години

отпечатай новината

20.04.2016 11:37 | Видян 1784 пъти

Лили Иванова на сухо от 12 години

Лили Иванова вече не прави секс. В спалнята на кубратската легенда е настъпила тишина от няколко години и тя не спи с никого пише Всеки ден. Изпълнителката на „Детелини" не е била интимна с мъж, защото се срамува да се съблече гола и няма доверие на никого.Звездата страдала от параноя, че ако преспи с някого, той ще вземе да се хвали по вестниците, че „я е минал", да разказва подробно как се справя в леглото или пък да я снима тайно. Динозавърката на естрадата обяснила пред по-близкото си обкръжение, че й е минало времето за лудории в леглото и сега се е отдала на сексуално въздържание.

„Секс въобще не правя от 12 години и ме вълнува единствено кариерата ми. Ако някой мисли, че може да ме съблазни или прелъсти, е сбъркал адреса", коментирала троснато Лили пред обкръжението си. Звездата била категорична, че няма да си позволи да става за смях, загубвайки си ума от любов към някой младеж, както правят много нейни колежки.

Тя изпитвала ужас от подигравките на пресата към руската легенда Алла Пугачова заради страстта й към двойно по-млади мъже и за нищо на света не искала да е на нейно място. Според източниците тези, които се хвалели, че звездата искала да й бъдат секс роби и да я забавляват като мъже, за да запазят работата си, са просто лъжци. Те искали малко известност на гърба на близо 80-годишната певица.

„Лили има много енергия. Повече от наборите си, но това не значи, че допуска някого в спалнята си. Вече е на възраст, на която много малък процент от хората правят секс. Иванова има други приоритети, а е свикнала да е без ласки в леглото от години. Наситила се е на мъже", коментираха приближени до изпълнителката на „Камино".

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !