Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Алисия стана сводница

отпечатай новината

19.04.2016 12:15 | Видян 3403 пъти

Алисия стана сводница

Чалга дивата Алисия се е заела с нелеката задача да намери гадже на колежката си Ванеса. Мъжемелачката се опитва да гаджоса крехката Ванеса с Павел Цонев, който е управител на едно от чалга заведенията в Студенстки град. Ванеса се раздели с бащата на 2-годишния си син Никола, който не успя да се примири с нейната професия. Тя пък реши да последва примера на Алисия и да намери някой, който да подпомага кариерата й.

Алисия бе специален гост за 25-ия рожден ден на Ванеса, което породи множество шушукания, защото преди време Алисия не понасяше младата си колежка, страхувайки се, че ще я измести от челните позиции. Павел Цонев изненада певицата с торта с лика й, а Алисия не с е стърпя и грабна микрофона, за да обяви за топлите чувства между двамата млади. Оказа се, че именно тя служи за спойка между любовта им.
Роклята, с която рожденичката се беше барнала била подарък от Цонев, пише Шоу. Алисия не го оставила на мира и му надула главата, че трябва да се погрижи за маркови обувки, чанта и парфюм, ако иска да задържи в обятията си изпълнителката на „Говори бившата“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !