Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Кейт въртяла любов с българин под носа на Уилям

отпечатай новината

13.04.2016 17:18 | Видян 2652 пъти

Кейт въртяла любов с българин под носа на Уилям

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън е имала тайна страстна връзка с българин, който живеел от години в Лондон. Това разкритие прави в книгата си "Скандалите на кралския наследник" британският хроникьор Арчибалд Сандърс. Според книгата, която се води неофициална биография на принц Джордж, майка му Катрин имала изпепеляваща любовна връзка с нашенец, който имал сенчест бизнес. Катрин отдавна е скъсала отношенията си с българина, чието име така и не се споменава, въпреки че се твърди, че инициалите на нашенеца са А. М.

Връзката вероятно е била по времето, когато Кейт и принц Уилям бяха разделени. Тогава бъдещата херцогиня, разстроена от края на отношенията си с Уилям, се хвърлила в обятията на българина. Сандърс подплатява думите си с твърдения, че докато е пишел книгата, е говорил с близки на семейството, съученици на Кейт и дори слуги и помощници в двореца, пише България днес. На фона на скандалните разкрития мащехата на принц Уилям Камила обяви, че иска ДНК тест на внука си Джордж.
Херцогинята на Корнуол заяви, че се съмнявала, че Кейт Мидълтън е родила дете от Уилям, тъй като принцът не приличал на баща си и дядо си Чарлз. Твърдението е на списание "Глоуб", което цитира херцогинята.

Дали детето има нещо общо с българската любов на херцогинята, не става ясно. "Камила е направила такова скандално твърдение, за да очерни Катрин Мидълтън и така да снижи популярността на херцогинята на Кеймбридж", обявиха тогава от Бъкингамския дворец. Сандърс никъде не твърди, че принц Джордж е дете на извънбрачна връзка на Кейт. Въпреки това Камила продължава да настоява за тест, тъй като херцогинята била потресена от поведението на снаха си и слуховете й за връзки извън постелята на Уилям.
Книгата излиза в края на 2015 г. и още в първата седмица на рафтовете удря 2,1 милиона продадени копия, а британците се редят на километрични опашки, за да прочетат пикантните тайни на кралското семейство.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !