Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

580 лв. за автограф от Енрике

отпечатай новината

12.04.2016 10:31 | Видян 1363 пъти

580 лв. за автограф от Енрике

Общо$338, или 580 лв. ще трябва да броят най-върлите фенове за автограф от Енрике Иглесиас часове преди той да даде тон за песен в „Арена Армеец”, пише "Монитор". Цената е за диамантен пакет, който ще осигури на собственика си още обиколка на бекстейджа с гид, снимка на сцената, постер от лимитирана серия, рекламна чантичка с подаръци, ВИП абонамент за сайта на звездата и, разбира се, опцията да го види на ръка разстояние.

Изброените до тук екстри са в продажба само на vip.enriqueiglesias.com. Справка в eventim.bg пък показва, че месец преди концерта са оцелели предимно стандартни билети за правостоящи на терен (99 лв.) и такива за ВИП зоната (149 лв). Очаква се Енрике да кацне у нас с частния си самолет в деня на шоуто – 14 май. Навръх рождения си ден на 8-и той ще черпи с текила феновете си в Загреб, а промеждутъка до датата в България ще запълни разпускайки с любимата си Анна Курникова. Твърде вероятно тенисистката и кучето им Джак да го придружат и по време на музикалния му десант на родна земя.

Носителят на „Грами” ще остане в София два дни, а единствената сигурна спирка в туристическия му маршрут за сега е столичен френски ресторант, в който ще опита патешко магре с вариация от зеле и кестени и миди „Сен Жак“ с рагу от гъби. В гримьорната му, както и на концерта миналия декември, трябва да гъмжи от саксийни растения, а приборите за хранене да подлежат на рециклиране.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !