Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Натискат Деян да се ожени за бременната Радина

отпечатай новината

08.04.2016 11:25 | Видян 1539 пъти

Натискат Деян да се ожени за бременната Радина

За сватба и законен брак натискат актьора Деян Донков, научи blife. Близките на половинката му Радина Кърджилова настояват двамата да се вземат законно, а не да живеят цял живот без подпис и на семейни начала.

Съвсем скоро Радина ще дари с наследник Донков. Тя е в напреднала бременност, а според лекарите й бебето ще се появи на бял свят през юни. Макар да са двойка от много години, актьорите нямат брак. Това означава, че Донков ще бъде принуден да признае пред нотариус бъдещия си наследник. Щом не е законен съпруг на Кърджилова, детето няма да получи автоматично името на баща си. Роднините на младата актриса много се радват на щастливото събитие, което предстои. Те обаче искат всичко да мине по каналния ред, а младите родители да са истинско семейство.

Самият Деян многократно е намеквал, че не уважава брака. "Това си е наша работа дали ще има сватба или не", лаконично отговаря Донков на въпроси за брак. Според него двамата вече са свързани. Преди време Радина дори си направила татуировка на безименния пръст. Тя изписала името на Донков, все едно носи брачна халка. Звездата от "Хъшове" се чувствал сериозно обвързан с Радина още от първия им ден заедно. Макар да са двойка повече от пет години, отношенията им преминаха през няколко сериозни кризи, но сега са по-влюбени от всякога.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !