Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Лияна разкри: Ще ме видите като булка

отпечатай новината

05.04.2016 14:53 | Видян 3040 пъти

Лияна разкри: Ще ме видите като булка

Фолкпевицата Лияна била решила окончателно да приключи с пеенето, защото в един момент работата започнала повече да й взема, отколкото да й дава. А и напрежението й дошло в повече и имала нужда да изчезне от цялата тази суматоха. „Преди два месеца поговорих с човека, с когото съм сега, и с дъщеря ми Дениз, и те ме окуражиха да се върна на сцената. От две години не съм сама. Спокойна съм, защото мъжът до мен не е лишил мен и дъщеря ми от нищо за миг”, признава Лияна пред LOVE style. Тя не иска да казва дали човекът, за когото говори е бащата на дъщеря й - Махмуд. Само признава, че двамата са в много добри отношения и всичко е изгладено между тях. Певицата не крие, че все още носи годежния си пръстен от него.
„Цял живот ще бъдем свързани, но доколко и по какъв начин – нека си остане една загадка. Сигурно ще ме видите и като булка. Представям си сватбата като на принцеса. Аз си живея в приказките”, доверява изпълнителката.

Лияна разкрива и защо не отиде на поклонението на Павел Чернев, с когото бяха близки в Къщата на „ВИП Брадър”. „Как да отида, като те – без да съм казала дума, написаха такива глупости, а представи си какво щеше да стане, ако се бях появила в църквата. Не отидох на поклонението, за да уважа паметта му. Моето желание е за този човек хората да се сещат с усмивка и любов, а не да четат жълти неща за него”, споделя певицата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !