Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Райна с нов мъж

отпечатай новината

05.04.2016 10:45 | Видян 2251 пъти

Райна с нов мъж

Райна е много щастлива, че има човек до себе си. За това призна самата изпълнителка, която обаче отказа да разкрие подробности за човека, до когото си ляга всяка вечер.

Пилето на попфолка разкри, че новата й тръпка е тясно свързана с пътуването й до Филипините, което беше в началото на годината. Според запознати фолкпевицата, която е със затихваща роля в музикалния жанр, именно там е осъзнала, че това е човекът, който да се бори за нейното сърце, пише България днес.
"Окрилена съм, щастлива съм. Има нещо, което ме кара да се чувствам добре. Не искам да говоря директно за мъж, защото през годините съм се научила да държа личния си живот само за мен. Предпочитам хората да ме свързват с музиката, която правя, вместо с връзките ми и истории от личния ми живот", коментира Райна, която е видимо ядосана от хилядите публикации по неин адрес през последните години.

Дългогодишната й връзка с колегата й Константин беше на показ по всевъзможни медии и двамата постоянно бяха в устата на хората. След раздялата им Райна реши да промени начина си на живот и започна упорито да крие човека до себе си. Името й беше свързвано с не един и двама известни мъже, но така и нямаше категорични доказателства за отношения между тях.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !