Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Слави печели 2 милиона от концерта в Лондон

отпечатай новината

04.04.2016 09:54 | Видян 1530 пъти

Слави печели 2 милиона от концерта в Лондон

Слави Трифонов ще прибере 2 милиона лева печалба от грандиозния си концерт в Лондон, който готви през пролетта, научи в. „Всеки ден". Новината от последните часове е, че Дългия и „Ку-ку бенд" преместиха шоуто си, което първоначално бе планирано за 23 април в зала „Трокси", побираща 2500 души, в пет пъти по-голямата и престижна зала „Уембли Арена". Тя се намира срещу емблематичния стадион „Уембли".

Новата дата за концерта е 21 май. Билетите за „Трокси" бяха пуснати в началото на годината и свършиха за броени дни. Трифонов и компания за пореден път сложиха в малкия си джоб естрадни легенди като Васил Найденов и Лили Иванова, както и чалга певци, чиито участия в британската столица бяха далеч по-скромни и не се радваха чак на такъв успех.

Концертът на Слави и „Ку-ку бенд" е първият след грандиозния им концерт на стадион „Васил Левски" през септември миналата година, на който присъстваха 60 000 души. Сега Дългия и музикантите от шоуто са амбицирани да свирят и пред 12 500 българи в Лондон. Толкова е капацитетът на наетата от тях нова зала „Ес Ес И Уембли Арена".

Най-масовите билети са около стотина лири, което прави приблизително 245 лева. Простата сметка показва, че при средна цена на билета 100 лири и при капацитет на залата 12 500 души приходите от билети са 1 250 000 лири, което прави над 3 милиона лева.

Близо 400 000 лева Слави и хората му ще дадат за наема на огромната зала и още над половин милион за пътуването - самолетни билети за музикантите, хотел, транспорт из Лондон, командировъчни и т.н. Така всъщност само от едно изпълнение в британската столица Трифонов прибира 2 милиона лева чиста печалба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !