Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Джаро проспива най-добрия БГ сериал

отпечатай новината

30.03.2016 11:16 | Видян 2457 пъти

 Джаро проспива най-добрия БГ сериал

Михаил Билалов прекарва в сън цялата първа серия на „Връзки" 2. Продукцията, която през лятото тръгна по Би Ти Ви, а сега се мести във Фокс Лайф с втория си сезон, определено е най-добрият БГ сериал, правен до момента. Поне в първия епизод няма нито една реплика, нито едно актьорско изпълнение и нито един кадър, които да дразнят и да изглеждат не на място.

Героят на Билалов - Тони, в последната серия на миналия сезон катастрофира. Сега зрителите ще го видят в кома, лежащ неподвижно с еленски коледни рога на главата. Поставени са му от любовника на жена му, изигран от Валери Йорданов. Самата тя - Лилия Маравиля, случайно открива, че е бременна от въпросното гадже. И докато двамата правят любов в съпружеското легло, законният й мъж сънува как заживява в мир с жена си и любовницата, като дори му остава време за почивка и от двете.

„Всяка реплика е премисляна с часове", твърдят от екипа. Михаил Билалов, когото сигурно още дълго ще наричат Джаро заради героя му в „Под прикритие", обяви, че не е променил и една дума от сценария, когато е заставал пред камерата. „Импровизациите идват, когато диалогът е слаб. Тук ние трябваше да догоним майсторството на диалога", коментира той. И с пълно право нарече работата на сценаристите „порше на диалога".

Определено поне в първия епизод е много трудно, ако не и невъзможно, да се открият слаби страни. А поне половината от репликите са достойни да се превърнат в крилати фрази по примера на шедьоври на киното като „Оркестър без име" и „Вчера".

Неслучайно сериалът тръгва едновременно в 9 страни. Освен в България той ще се излъчва и почти във всички други страни на Балканите. „Той не е типично български сериал, защото е на световно ниво", коментираха от Фокс.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !