Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Изписаха Елена Йончева и бебето

отпечатай новината

28.03.2016 10:11 | Видян 3416 пъти

 Изписаха Елена Йончева и бебето

Журналистката Елена Йончева, която роди своя син Теодор на 22 март, бе изписана от АГ болница „Майчин дом" в петък миналата седмица. Единствено папараците на Николета Лозанова успяха да уловят събитието. „Всеки ден" пък разбра от близки на щастливите родители, че те цяла събота и неделя обзавеждаха трескаво детската стая. Родни астролози пък побързаха да изготвят звездна карта на новороденото.

Блондинката, която доскоро бе в епицентъра на всички световни събития, вече е в своя дом и се суети около малкия Теодор. Гордият татко Пламен Тодоров отиде в петък сутринта в „Майчин дом" с букет цветя и дарове за изписването на майката и бебето.

Елена е във видимо добра форма, не е качила излишни килограми, коментират нейни близки, отишли да поздравят журналистката за щастливото събитие. По думите им Йончева се движи малко по-бавно и не вдига тежко, тъй като все още я боли раната от секциото. Ето защо предимно Пламен носел наследника си на ръце.
Междувременно родни астролози побързаха да видят каква ще е съдбата на звездното бебе. Според тях новороденият син на Йончева щял да е гениален като Алберт Айнщайн, тъй като планетите му били разположени по сходен начин с тези на немския физик и философ - повечето знаци са съсредоточени в горната част, леко изнесени вдясно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !