Тарантино се отказа от последния си...

Рядко се случва обявен холивудски проект да бъде рязко...

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един...

Драматични ситуации, колекционерски истории и 100 точки...

Благо даде 5 бона за куче на Есмер

отпечатай новината

25.03.2016 11:47 | Видян 2487 пъти

Благо даде 5 бона за куче на Есмер

Нов домашен любимец имат Благой Георгиев и съпругата му Есмер. От няколко дни семейството, което постоянно се събира и разделя, е горд собственик на малко породисто кученце.

Двамата се похвалиха с новия член на фамилията пред приятелите си. Той е от породата мопс. Според близки до двойката Благо се е бръкнал около 5000 лв., за да зарадва Есмер с кутрето. По принцип тази порода върви по около 1000 лв., но цената се вдига в зависимост от родословното дърво на животното и това дали майката и бащата са получавали някакви награди. Така крайната сума достига до около 5 бона.

Това показа проверка в руските сайтове за продажба на мопсове.  Новият домашен любимец на Джизъса и бременната му половинка явно трябва да замени предишния им - тигърчето, което получиха като подарък за сватбата си. Двамата явно са се разделили с него, ако се съди по коментарите на приятелите им под снимките на мопса.

Стопаните му са се погрижили и за това да не скучае. Те са му закупили специални играчки, с които да се забавлява.  Хора от обкръжението на Благо предполагат, че кученцето е било подарък за Есмер като част от извиненията му при последното събиране с жена му. Наскоро двамата отново бяха разделени, пише "България Днес". Причината е до болка позната - любовта на Георгиев към нощния живот. След поредната му изцепка Джизъса бе изхвърлен от общия им дом в Москва и прекара известно време в София. Накрая бременната Есмер отново му прости и си го прибра, а Благо я дари с нов домашен любимец.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !