Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Лияна яхна смъртта на Павел Чернев

отпечатай новината

23.03.2016 09:59 | Видян 6014 пъти

Лияна яхна смъртта на Павел Чернев

Фолк певицата Лияна най-нахално се възползва от възобновения интерес към себе си покрай смъртта на Павел Чернев. Бившият депутат от „Атака" се прости внезапно с живота в събота. Той още не е погребан, а тя, която уж много страда за него, вече презентира новата си песен „Вуду", видя репортер на „Всеки ден".

След близо 2-годишна пауза в кариерата си Лияна избра точно момента, в който почина уж близкият й приятел Павел Чернев, с когото се говори, че е имала нещо повече от обикновено приятелство, за да се завърне ударно на фолк сцената. „Човекът още не е изстинал, а ти пееш за грехове и как идваш „като камшик по кожата". И се кълчотиш като стриптийзьорка", нахокаха я даже нейни верни почитатели. Братовчедката на Коцето използва най-неподходящия от етична гледна точка момент, за да представи новата си песен. На всичкото отгоре тя е толкова далеч от жалейките, колкото небето от земята. В нея се пее: „Ще правя с теб чудо, с теб, с теб чудо в твоите ръце. Иглата в теб лудо, в теб, в теб лудо ще се забоде. Признах си всички грехове".

Лияна бе любимка на покойния Павел Чернев, който не криеше, че именно тя е голямата му слабост. Двамата се сближиха при участието си във „ВИП Брадър", където адвокатът се закачаше шеговито с певицата и я наричаше „моята сърничка". Познават се обаче още от деца. Когато научи за смъртта на Павката, Лияна написа прощалното „Почивай в мир, приятелю! Светлината, която носеше в душата си, ще остане във вечността, така вечно ще останеш в сърцата на всички нас, които имахме възможност да познаваме Теб - голямото момче с огромното сърце!". Но само 3 дни по-късно пусна чалга ритмите си, без да се съобрази с траура.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !