Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Петя Дикова отказва спешна операция

отпечатай новината

18.03.2016 16:52 | Видян 3799 пъти

Петя Дикова отказва спешна операция

Петя Дикова отказа операция на щитовидната жлеза, въпреки че лекарите я посъветвали спешно да си направи интервенцията. Водещата от години се опитва безуспешно да се бори с болестта на Хашимото.

Жлезата й работи на бавни обороти, което й докарва бързо напълняване, студени ръце и крака и вечно усещане за умора. Въпреки че редовно си взима хормоналните таблетки, които би трябвало да контролират заболяването, в жлезата й се появили възли. След преглед от един от най-добрите специалисти в София се оказало, че те трябва да бъдат отстранени, пише "Всеки ден". Тези образувания обикновено са доброкачествени, но все пак само след операция и изследване може да се докаже, че не носят риск за живота. Въпреки че е наясно с това, щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева отказала да легне под ножа, и то точно пред вратата на хирургията.

Пипи вече била облякла нощницата, направили й били всички необходими изследвания и оставало само да легне на масата на хирурга. Внезапно обаче решила, че няма да се подложи на операцията. Обявила решението си на лекарите и си тръгнала. В момента тя се опитва да лекува хашимото с билки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !