Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Политик гей купи жилище на Миро от "Каризма"

отпечатай новината

16.03.2016 16:45 | Видян 6309 пъти | Гласували 1

Политик гей купи жилище на Миро от

Миро от отдавна разпадналия се дует „Каризма“ има връзка с политик. Въпреки че от година насам непрекъснато обяснява колко е влюбен в гаджето си Галина, което живее в Лондон, и как не всичко се крепяло на физическата връзка, а на духовно ниво, талантливият музикант всъщност прави секс на родна почва, при това с мъж, съобщи ексклузивно „Всеки ден“. Отлично осведомени източници разкриха, че Миро и въпросният бизнесмен със сериозни връзки в политиката имали интимни отношения от няколко месеца, но се развили толкова бързо, че синеокият изпълнител вече се е сдобил с просторен мезонет в центъра на София.

Като отплата за бурната любов и предаността към тайнствения партньор той е получил 150 квадратни метра на ул. „Витоша“. Там подобно жилище може да се купи за не по-малко от 400 000 евро, цъкат с език в гей средите. Именно там Миро, подпийнал, една вечер се похвалил за придобивката си, особено щедро гарнирана с куп пътешествия. Въпреки че в навечерието на 40-я си рожден преди седмица той обясняваше как след 10 години си се представя с дъщеричка на раменете, сега се оказва, че може да се сдобие с дете само чрез сурогатна майка или пък с изкуствено оплождане.
„Миро твърди така усърдно, че има връзка с жената на Острова, за да спре да тревожи роднините си, които от години го приканват да създаде семейство и да ги зарадва с внучета“, категорични са от обкръжението на красавеца. Именно въпросният политик бизнесмен накарал Миро да се представя пред обществото като човек, който е пред сватба с жена, за да разсее съмненията за особената им близост. Въпросният политик е семеен и дори има деца.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !