Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Ваня Цветкова на помощи в САЩ

отпечатай новината

09.03.2016 16:40 | Видян 2822 пъти

Ваня Цветкова на помощи в САЩ

Ваня Цветкова лежи на плещите на американския данъкоплатец. От 3 месеца популярната българска актриса е без работа в страната на неограничените възможности, след като казиното, в което тя дълги години бе крупие, фалирало. Благодарение на дългия си легален престой отвъд океана и социалната реформа на Обама Цветкова изтегли печелившата карта и сега й се полагат 2000 долара социална издръжка на месец.

„Емигрирах за втори път в Америка“, сподели откровено Ваня, след като поредният й опит да преуспее у нас се провали. През 2013 г. Цветкова се завърна в България за снимките в сериала на Би Ти Ви „Седем часа разлика“. По-късно актрисата от „Лавина“ получи предложение и за участие като част от журито в третия сезон на „България търси талант“, съобщи „Всеки ден“.
„20 години след като емигрирах, почувствах, че има някаква промяна в родината ми. Помислих си, че явно съдбата си играе игра с мен и на стари години аз се връщам отново в България, за да остарея тук, но уви“, споделя разочарованията си Цветкова.

След като образът й беше изцеден от няколко телевизионни продукции, изведнъж интересът към нея стихнал и тя останала отново без работа. Тогава Ваня решила да хване пътя обратно за Америка и да продължи като крупие в едно от най-големите казина в Лас Вегас. Кризата обаче не подмина и Западното крайбрежие на Щатите и в края на 2015-а холдингът, в който работи Ваня, започнал масови съкращения.
В листата била и самата тя, но на раздяла с шефовете си получила солидно обезщетение – едногодишна заплата накуп, както и възможност за социални придобивки заради легалния си статут, по време на който тя си е плащала всичките осигуровки. Така вече трети месец родната звезда е на американската трудова борса, където се разписва срещу 1400 долара месечно и има възможност до ноември да получава тези пари, без да си мръдне пръста. Цветкова обаче си търси работа, като вече дори е получила предложение. Въпросната позиция обаче ще бъде свободна от началото на летния сезон.

Блондинката споделя, че от родината си е получила няколко ангажимента за участие в риалити формати. Сред тях обаче не е имало оферта от „България търси талант“. Цветкова е отказала на продуцентите на „ВИП Брадър“ въпреки огромния хонорар, който й предложили, тъй като не искала да изнася личния си живот на показ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !