Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Бирмата се похвали със снимка с Алисия

отпечатай новината

17.02.2016 10:37 | Видян 3460 пъти

Бирмата се похвали със снимка с Алисия

Бизнесменът Георги Станоев - Бирмата, се похвали със снимка с Алисия от плажа в Тайланд. Това е първият фотос на новата светска двойка, който излиза в публичното пространство, видя Всеки ден. Той категорично доказва, че певицата най-накрая е успяла да забрави плейбоя Ники Михайлов и има нов мъж в леглото си.

Бирмата пусна снимката в профила си в Инстаграм. На нея се вижда кракът му и ясно личи, че до него на хавлията лежи грациозна дама. Лицето й не се вижда, но се вижда татуировка на лявото й бедро. Това е нежен надпис на английски език: „Love me like а lover treat me like a friend", което в превод означава „Обичай ме като любовник, отнасяй се с мен като с приятел". Точно такава татуировка има Алисия.

Тази снимка със сигурност показва, че певицата е новата любов на Бирмата. Той години наред бе официално гадже на колежката й Преслава. След като двамата окончателно се разделиха, през леглото му минаха доста представителки на попфолка. Спрягат се имената на Деси Слава, Галена, че и Николета Лозанова. С Алисия обаче нещата били сериозни.

Бирмата заведе новата си любима на романтично пътешествие в Тайланд. Поводът е отминалия вече Ден на влюбените - Свети Валентин. Говори се, че аферата им, макар и съвсем прясна, била толкова силна, че вече мислели да си правят бебе.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !