Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Джина Стоева с покана за порно филм

отпечатай новината

16.02.2016 16:28 | Видян 2645 пъти

Джина Стоева с покана за порно филм

Джина Стоева пропищя след като разбра, че има създаден профил в сайт за онлайн запознанства.
Всичко започнало с чести обаждания от непознати телефони. Мъже на всякаква възраст, различно семейно положение, че дори и жени започнали да се обаждат на певицата, да я заспиват с комплименти и неприлични предложения. Русенката освен, че се изненадала от този нелогичен наплив от директни неприлични предложения, но и захванала първоначално сама да разнищва причината. Не й отнело много време, за да разбере, че някой е регистрирал профил с нейните данни и снимки както актуални, така и от преди години полуголи снимки,  направени за еротично издание.

Намирайки кой е сайта, тя влиза и вижда, че профилът й е доста активен и непрекъснато се подновява информацията за нея и се качват нови снимки.
“Не можех да повярвам какво ми се случва! Получавах всякакви неприлични предложения от всякакви хора, че дори ме поканиха да участвам в порно филм! Как може някой да си позволи тази наглост и да злоупотребява с личните ми данни, с цел да ми наложи психически тормоз?!” – разтревожено споделя певицата.

Джина предприела незабавни мерки като първо се свързала с администраторите на въпросния сайт, за да закрият профила й. След това се обърнала към съответните органи и било предприето разследвана, тъй като става въпрос за нещо сериозно – злоупотреба с лични данни и нанасяне на морални и психични щети или нкаратко – тормоз.
“Няма да оставя нещата така! Ще вложа всички сили и средства, за да открия кой ми е причинил това! А този човек трябва да си понесе наказанието, отредено от закона на републиката ни!” – заяви категорично Джина Стоева.

снимка: Йордан Петков

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !