Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Преоткрих женския полов орган. Живи...

"Аз два пъти ходих на Пинг Понг шоу в Тайланд. Предлагах...

Кичка изригна: Джино подкупваше участници с подаръци

отпечатай новината

11.02.2016 14:30 | Видян 2146 пъти

Кичка изригна: Джино подкупваше участници с подаръци

Месеци след финала на „ВИП Брадър“ някои от звездите продължават да тъжат по изгубената победа. Певицата Кичка Бодурова, която уж бе в приятелски отношения с победителя Джино Бианкалана, се нахвърли срещу него в последното интервю, че е раздавал подкупи на участниците. Легендарната изпълнителка разкрила в едно от последните си интервюта, че 33-годишния българин с италиански паспорт е победил, благодарение на ловка стратегия.

„Много е умен. Раздаде на „по-силните“ по един часовник да мълчат и да не гласуват срещу него и така се задържа. Иначе беше пред изгонване още първите дни“, твърди певицата, пред „България днес“.
Тя не пропусна да засегне Джино и за външния му вид, тъй като бил твърде суетен и избивал комплекси. „То не бяха шалчетата, които сменяше по пет пъти на ден, изля 7 парфюма за два месеца, нови обувки, костюми, джинси, бижута. Като че ли искаше да покаже на БГ виповете, че е на ниво с марковите си дрешки“, отбелязва още Бодурова.
Кичка няма свян да издаде и тайни от личния живот на Джино. „Имал е закачка с едно от момичетата в Къщата, дори нещо повече. Но вътре се правеше, че не я познава. Това после го разбрах“, твърди още тя. Според слуховете, единствената, с която е бил познат преди шоуто е манекенката Катрин Вачева.

„Какво да коментирам повече? И да съм спал с някоя, и да не съм, кой го интересува? Не е честно обаче Кичка Бодурова да си прави пиар на мой гръб. Така не се държи една истинска дама“, коментира Бианкалана, потресен от новата порция „разкрития“ на изпълнителката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !