Служебни премиери: Фотофакт

Служебни премиери: Фотофакт

Дан Колов оживява и възпитава в...

"Много се вълнувам да споделя с вас, че на деня, в който...

Ива Атанасова: Предстои да видим Николета в нова роля

отпечатай новината

10.02.2016 12:11 | Видян 7528 пъти | Гласували 2

Ива Атанасова: Предстои да видим Николета в нова роля

Тв водещата Ива Атанасова е новото лице на предаването „Папараци“ по бТВ, където се изявява в рубриката „Звезда под прикритие“. Ива е бивш модел от агенция „ExGround. Позната е на зрителите от играта „Трезор” и „Големият въпрос“ по Нова тв, водила е предаването „V.I.P.” по несъществуващата вече „7 дни” ТВ. Познаваме Ива и от предаванията „Красавицата и отличникът“ и „Вот на доверие“ по bTV, изявяваше се и като репортерка в началото на „Преди обед”. Работила е и към екипите на предаванията на Кеворк Кеворкян „Всяка неделя” по Нова и „Усещане за жена” на Катето Евро по ТВ 7. Организирала е конкурси за красота, като най-известен от тях е “Miss Bag Girl”. Ива има и собствена модна марка. През декември 2014-а тя стана майка на момченцето Филип. Негов баща е музикалния продуцент Денис Касъмов. Преди да премине в редиците на бТВ, тя водеше светското предаване „Шпионка” по Фен ТВ. През миналата година Ива пусна съвместен сингъл с рапъра Dim4ou. В интервю за Slava.bg тя загатна, че подготвя ново парче, с което ще изненада меломаните.

Как дойде идеята за твоята нова тв рубрика?

Идеята ми дойде много спонтанно. Бяхме седнали на кафе с продуцента Иван Христов/Иван и Андрей/ и си говорихме за това, кое би било позитивно и интересно да се вкара в предаването „Папараци“. В самият разговор ми дойде идеята за известните личности, които да представим в интересна и различна светлина. В рубриката караме звездите да бъдат такива, каквито са били преди да станат известни. Всеки един от тях някога е работил нещо друго предида стане популярен. Другата идея е да ги накараме да споделят детската си мечта и да я осъществим, вкарвайки ги в роля. Така и обикновените хора, които случайно ги срещат в различни ситуации, не могат да си представят, че това са техни любимци от сцената и екрана. Неотдавна Черната Златка влезе в ролята на медицинска сестра и със скрита камера обикаляше столична болница. 100 кила пък правеше сандвичи, Михаела Филева зареждаше бензин на бензиностанция. Най-интересна е реакцията на хора и това дали ще ги разпознаят или пък ще ги подминат.

Коя звезда досега се справи най-добре с предизвикателството?

За мен всички се стараят и справят добре. Мога обаче да кажа, че най-интересно бе предизвикателстовото с Мис Плеймейт Елена Кучкова, която за първи път се срещна очи в очи с кмета на София- г-жа Йорданка Фандъкова. Какво точно обаче имам впредвид, ще видите тази неделя в предаването „Папараци“ по бТВ.

Какви още щури идеи си замислила и кои родни звезди ще предизвикаш?

Имаме много идеи с екипа на предаването. Мисля че родните звезди се изкушават да се подлагат на сладките изпитания. Само ще загатна, че и нашата водеща Николета Лозанова скоро ще бъде подложена на „изпитание“ в рубриката „Звезда под прикритие“. Няма да ви издавам в каква роля ще я видите, но ви обещавам, че ще се насладите на много интересен и ексклузивен репортаж.

Разбираш ли се с Николета?

Чудесни са отношенията ни, работим заедно с удоволствие. Аз я харесвам като тв водеща, а също и концепцията на „Папараци“, което си остава единственото светско предаване в родния тв ефир. Екипът  също е страхотен.

продължи >>

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !