Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Щерката на Калин: Татко живее с Елен Колева?! Ще повърна!

отпечатай новината

05.02.2016 16:21 | Видян 5498 пъти

Щерката на Калин: Татко живее с Елен Колева?! Ще повърна!

Калин Терзийски се е пренесъл при Елен Колева наскоро. Само преди броени дни той обяви публично, че живеел с бездомник в къщата си в Банкя. Сега човекът останал в дома му, а Елен приела писателя-алкохолик.

Новината, че двамата са заедно под един покрив, звучи толкова абсурдно за хората, които познават и Елен, и Калин, че даже след като той я обяви в прав текст в профила си във „Фейсбук”, много от приятелите му не повярваха, пише Всеки ден.
„Да ти имам самоиронията!”, коментираха част от тях. На което той отвърна: „Не, няма ирония, искам всички да знаят!”. Други попитаха: „Тя знае ли, че живееш с нея?”, а трети се зарадваха: „Я! Калин е забогатял! Супер! Честито!”.

Дъщерята на Терзийски – Калина, обаче е в потрес, че баща й живее с Колева, за която се носят слухове, че е златотърсачка и позьорка. „Ще повърна”, не спести отвращението си момичето.

Не са малко хората, които се чудят какво печели Елен Колева от цялата ситуация. Почти никой не вярва, че тя наистина е влюбена в писателя, който след като започна връзката си с нея, се върна към алкохола, след като години наред не беше близвал.
Приятелите й твърдят, че този път тя действително е хлътнала по своя ментор в поезията. „Елен се възхищава от интелекта му и искрено вярва, че един ден той ще спре да пие. Любовта не пита, като дойде, връхлита те и не я интересува нищо друго”, коментират те.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !