Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Мария певица на годината

отпечатай новината

04.02.2016 09:23 | Видян 2403 пъти

Мария певица на годината

Чалга наградите май ще се окажат пълен фарс. Първият етап на гласуването вече приключи и сега би трябвало да тече втори, в който да останат само най-силните кандидати в 15-те категории, в които ще се дават статуетки. Оказва се обаче, че почти никой не е отпаднал и всички продължават състезанието, пише Всеки ден. За „Певицата на годината" например остават да се борят цели 15 изпълнителки, включително Тони Дачева, която в продължение на години беше забравена от феновете на лекия жанр и сега тепърва се връща активно на сцената. Състезават се и Роксана, и Райна, и Кали, които не могат да се похвалят с кой знае какви постижения в последно време. Упорити слухове пък вече са коронясали като най-добра в категорията Мария, а не дежурните Преслава и Галена.

Намерило се е дори място за Емануела, която официално е в „Пайнер" едва от началото на 2016-а. Самите награди се дават за изяви в рамките на миналата година, така че бившата на Димитър Динев не би трябвало въобще да влиза в сметките.

Но тя присъства не само в тази категория. Има я и в състезанието за „Музикален идол" на миналата година, когато тя въобще не е била част от компанията, и в няколко от категориите за песен на годината. „Това само доказва каква имитация на състезание са наградите на „Планета". Правят се само за да се вдигне шум около компанията", коментират хроникьорите.

Във всичките 15 категории са останали по 15 кандидати. Ако обаче при избора на песни на годината това донякъде е оправдано, защото първоначално бяха предложени няколко десетки претенденти и имаше възможност да се предлагат и такива, които ги няма в списъците, при певците и певиците няма обяснение. На практика на полуфиналите място намират почти всички по-известни изпълнители на компанията. Според много от феновете на жанра, това обезсмисля този втори етап на гласуването.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !