Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Вижте колко са получили чалга звездите през 2015г.

отпечатай новината

03.02.2016 10:14 | Видян 2395 пъти

Вижте колко са получили чалга звездите през 2015г.

Фолк певиците Галена, Преслава и Джена са топ милионерките в чалга бранша.

Всяка една от тях е изкарала над милион за изминалата година от участия. Каква част от тези суми се декларират, само те си знаят.  Рекордьорка се оказа Джена. Певицата има най-много месечни участия от колежките си. За изминалата година изявите й са били над 180, умножено по хонорара й от 6 бона, това прави общо 1 080 000 лева. Обикновено с продуцента Митко Димитров се дели 50 на 50, което пак си е внушителна сума в джоба на Джена. Нейният годеник Наско Стоев със сигурност не би могъл да се похвали с такива доходи. Втора с най-много участия – 178 за година, е Галена, пише „ШОУ“. И то - като се има предвид, че певицата ограничи значително изявите си, за да отделя повече време на сина си Стефан.

Двете обаче не могат да стъпят и на малкия пръст на Преслава по милиони. Макар добричлийката да има по-малко участия от тях, хонорарът й е по-висок. Преси взима по 7 бона на участие, което й е докарало 1 204 000 лева за изминалата година. Това официално я прави Златната кокошка на Митко Пайнера.

С 64 повече участия през изминалата година спрямо предходната може да се похвали Фики Стораро. Идолът на тийнейджърките прави по 832 000 лв. на година. Малко по-малко е изкарал колегата му Галин.  Общо 795 000 лв. е сгънала Фолк дивата Анелия, а „едва“ 500 000 – Емилия. Доволна от трансфера си в Пайнер трябва да е ДесиСлава, която е отчела 31 повече участия спрямо предишната година, когато се продуцираше сама.  Изненадващо примата на поп фолка Глория е изкарала едва 140 000 лева.  Най-долу в класацията са Райна и Малина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !