Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Мис Плеймейт 2015 Ася Капчикова: Криско никога не би ми платил титлата

отпечатай новината

01.02.2016 10:39 | Видян 7866 пъти | Гласували 1

Мис Плеймейт 2015 Ася Капчикова: Криско никога не би ми платил титлата

В София се проведе конкурса „Мис Плеймейт 2016” и победителка стана 24-годишната Ася Капчикова, която твърди, че няма никакви пластични корекции по себе си. Как се печели „ Мис Плеймейт” без силикон? Ася заяви пред Нова телевизия, че е напълно естествена - "даже плоска". След като печели конкурса, Ася е усетила много противоречиви реакции от приятелки, което я натъжило. Новата плеймейтка даде провокативно интервю за предаването „Комбина“, в което призна за връзката си с рапъра Криско.

Какво ти даде спечелването на титлата?

-          Надявам се да се развивам, заедно с екипа на „Плейбой“. Очаквам покани за снимки, за фотосесии и редица други ангажименти. Като цяло не е толкова лесно да носиш титлата Мис Плеймейт.

Кое му е трудното?

-          Трябва да си много дисциплиниран. Колкото и да ми се иска да изляза да се забавлявам, трябва да се наспя, за да изглеждам свежа. Аз съм много дива между другото. Всички мои приятели, които ме познават, знаят, че съм луда глава.

Разкажи най-дивия си момент от Нова година насам?

-          Първо си счупих крака и беше много нелепо. Паднах от повече от три метра, носих даже чаша вино. Кракът дори още не е излекуван и беше много подут на конкурса. Преди церемонията ми поставиха две инжекции. През този един месец със счупен крак не съм спирала да тренирам и не съм излизала от залата. За мен за това се изисква супер много воля. Искам да покажа, че не съм кифла.

Уреден ли е този конкурс?

-          Конкурсът не е уреден, наистина се съм очаквала да спечеля. Аз не съм типичната плеймейтка.

А ти тук имаше ли приятелка?

 

-          Като цяло станахме с всички много близки. Никоя от тях обаче не дойде да ме прегърне, може би се заформи малко злоба. Нормално е това.

Криско даде ли малко пари, за да спечелиш?

-          Той е много готин човек и никога не би платил за такова нещо

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !