Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Джина Стоева помпа силикони

отпечатай новината

28.01.2016 10:47 | Видян 2154 пъти

Джина Стоева помпа силикони

Джина Стоева, която неотдавна напусна „Ара мюзик“, си пусна снимки от операционната маса. И не пропусна да попита и феновете си, колко кубика точно да си сложи в пазвата.

„375 cc или 475 cc? Това е въпросът“, пише Джина. Изпълнителката тотално шанс почитателите с намерението си да се тунингова, пише „България днес“. Джина, която е и бивша състезателка по лека атлетика е известна като най-добре сложената фолк певица в Гилдията. Досега тя имаше сравнително малки импланти, но е решила да ги уголеми.

С интервенцията Джина Стоева се надява да успее да даде нова посока на кариерата си. Доскоро тя бе твърдо против всякакви интервенции, но след напускането на „Ара мюзик“, явно е решила, че е време за промени.

Фолк певицата си тръгна от компанията с обяснението, че в тази фирма коли и беси само Алисия. „Виктор Касъмов толерира единствено нея.“, заяви тогава изпълнителката.

След нея си тръгна и Емануела, която вече е в „Пайнер“, но Джина избра да играе соло. Изпълнителката явно се надява, че след като промени малко визията си, ще успее да вдигне и популярността си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !