Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Джизъса изостави и Есмер бременна в 6-ия месец

отпечатай новината

28.01.2016 09:58 | Видян 4043 пъти

 Джизъса изостави и Есмер бременна в 6-ия месец

Вълкът козината си мени, но нрава - не! Тази поговорка важи с пълна сила за футболиста Благой Георгиев. Колкото и жени да минат през леглото и живота му, той ще си остане все същият - плейбой, който зарязва бременните от него момичета. Съпругата му Есмер Омерова, която изостави, в момента е в 6-ия месец, научи „Всеки ден". Точно в същия период на бременността бе изритана от живота на Благо и неговата бивша половинка Христина Витанова.

Гимнастичката на цели два пъти беше зарязана от футболиста. Първия път - докато бе бременна точно в шестия месец с дъщеря им, фолкаджийката Лияна завъртя главата на футболиста. Заради братовчедката на Константин Благо Колизеума напусна Витанова навръх Бъдни вечер.
„Нещата отиваха на зле, той не желаеше въобще да разговаря с мен. Направих опит да обсъдя случващото се с него. Виждах, че е объркан и исках да му помогна. Все пак чакахме дете и не исках да върши глупости. Тогава той ми каза, че не може да говори с мен „за това". След което аз му казах, че съм дотук. Просто си събрах багажа и си тръгнах", разкри след раздялата им Витанова.

Неверният футболист не се сети за майката на бъдещото си бебе чак до раждането на малката Йоанна. След като се насити на Лияна, Благо се върна при Христина и бебето си. Въпреки че му прости и даже му роди второ дете, спортистът пак я изостави - този път заради мимолетна авантюра с танцьорката Биляна Евгениева.

Сега същата участ сполетя и настоящата му жена Есмер Омерова. Клетата 24-годишна танцьорка по аржентинско танго бе безмилостно зарязана от плейбоя, който не може да си държи мъжкото достойнство в гащите. Есмер и Благой сключиха брак в началото на септември 2015 г., а шавливият Джизъс издържа само няколко месеца без изневяра. Именно това, че сложи рога на татарката, е причината за разлъката в младото семейство, което очаква първото си бебе в средата на пролетта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !