Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Елица смени Стунджи с мускулест младок

отпечатай новината

25.01.2016 10:12 | Видян 2907 пъти

Елица смени Стунджи с мускулест младок

Народната певица Елица Тодорова е сменила перкусиониста Стон Янкулов- Стунджи с мускулест младок, пише "Телеграф". Двамата донесоха най-големия успех на България на голямата Евровизия с авторската си песен "Вода" през 2007 година, но малко след това се разделиха като двойка.Като дует на сцената продължиха с изявите, дори през 2013 година отново ни представиха на песенния конкурс, но за съжаление не можаха да повторят постигнатото. Оттогава изпълнителката на "Митре ле" се изявява много рядко с бившето си гадже , а в личния си живот предпочита компанията на младоци.

Преди броени дни Елица е била засечена в столичен мол с фитнес инструктора Николай Чолаков , които има цели 52 последователи във Фейсбук. 23-годишният левент е с цели 15-години по-млад от 38-годишната певица. "Ах,че е палава, пада си по млади лъвчета. Преди време с Криско, сега с този хубавец", коментират по светските сайтове.

Преди време Тодорова и Кристиян Талев имаха дует, около който се заговори,че имат авантюра помежду си, но никой от двамата официално не потвърди това.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !