Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Кичка прости на „Ритон"

отпечатай новината

19.01.2016 09:02 | Видян 1460 пъти

Кичка прости на „Ритон

Край с войната между Кичка Бодурова и „Ритон"! Броени месеци след като втрещиха своите фенове с грандиозни скандали помежду си, родните звезди намериха сили да си простят. Само преди няколко дни в телефонен разговор те са си казали „Честита Нова година" и са заровили томахавките, научи сензационно „Всеки ден". Нещо повече - Кичка лети за България от САЩ специално за концерта на Катя и Здравко през пролетта.

Вечно лютият Здравко бил невероятно доволен, като чул, че Бодурова смята да дойде чак от Америка специално за латино шоуто в НДК, което „Ритон" подготвят. То е насрочено за 6 април. Изпълнителката на „Пея за всички приятели" даже обещала да доведе лични познати от Вегас, за да се насладят на южните ритми на ритонците.

„Да си простим! То, ние ако не се подкрепяме помежду си, кой?", казала Кичка на своите доскорошни врагове. Катето пък се трогнала до сълзи от облекчение, че най-после дружбата им отново е подновена след нападките и сръдните във „ВИП Брадър". „Знаех си, че Кичка ще забрави обидата, тя ни познава, че не сме лоши хора, та да си правим мръсно един на друг", споделила певицата с най-внушителната гръдна обиколка в България.

Самата Бодурова от своя страна пък смятала да покани Катя и Здравко на свой концерт, ако прави такъв. Тя почти всяко лято си идва в България и спретва турнета из страната, като се хвали, че всичките й изяви минавали в претъпкани зали. Така звездите на родната естрада щели да докажат през цяла България, че всичко лошо помежду им е погребано завинаги и да спрат клюките по свой адрес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !