Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Лестер: Не съм жиголо

отпечатай новината

09.01.2016 15:19 | Видян 1357 пъти

Лестер: Не съм жиголо

Победителят в „Биг Брадър 2012” Никола Настески – Лестер отрече писанията в родната преса, че изкарва прехраната си като платен любовник в Дубай.

"Никога през живота си никога не съм работил в хотел, а който иска може да провери къде съм работил аз през последните години в Дубай", заяви Лестер.
"Най-добрата приятелка на един приятел, който 10 години живее в Лондон, работи като моден агент. Видяла ме е на снимки с него и го е попитала дали искам да работя за тях. Не знам колко е познато при вас, но в тези магазини работят и модели, които презентират най-новите колекции, пише Blife.
Лестер разкрива, че е имал проблеми с бившия си мениджър и допълва: “Не можех нищо да работя, защото имах такъв договор, за да участвам във вашия велик „Биг Брадър”. Бях млад и нямах опит, подхлъзнах се.”
"Аз дори не взех хонорара, само автомобила. След една година прекратих договора, сега съм си сам мениджър", разкрива още македонецът.
"Когато получих покана за Дубай – въобще не се замислих. И сега не съжалявам, оказа се много добре. Работя като модел на различни брандове, но договорът ми изтича и се прибирам за малко у дома", обяснява пред младокът.
„След няколко месеца – ще се върна пак в Дубай”, категоричен е Лестер.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !