Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Любовницата на Симеон Дянков го смени с ММА боец

отпечатай новината

05.01.2016 12:29 | Видян 3595 пъти

 Любовницата на Симеон Дянков го смени с ММА боец

Доскорошната любовница на бившия финансов министър Симеон Дянков - Ирина Велкова, има нова тръпка, научи ексклузивно „Всеки ден". Засуканата красавица, за която навремето ковчежникът на страната дори искаше да се жени, бе засечена в компанията на близо 2-метров мъжага в култово столично заведение между Коледа и Нова година.

Източници разкриха, че сравнително прясната двойка се била сгушила в едно от сепаретата на ресторанта и двамата се глезели с екзотични хапки, като ги полели със значително количество алкохол. Велкова, която избягваше публичното пространство, след като стана съавторка на култовата реплика, произнесена в Министерството на финансите при важна среща на Дянков - „Мони, цункай Джиджи", сега вече не се свеняла да вее къдрици наляво-надясно с новата си изгора. По наша информация става въпрос за изгряващ ММА боец, който тренирал в школата на депутата Борислав Иглев и чиято звезда тепърва щяла да носи слава на България по международните турнири.

Сред приятелите си Ирина се слави като несъкрушима сексуална стръвница, която съвсем не предпочитала по-възрастните мъже, каквито клюки имаше покрай връзката й с Дянков. Още миналата година писахме, че докато още поддържа интимни отношения с него, тя не спира да върти паралелна любов в София с доста млад господин. Изглежда тя превъзхожда и настоящето си гадже с няколко години, но това се отразява още по-добре на физиката й. Хубавицата дори попроменила цвета на косата си и вложила елементи на блондинка в гривата, за да се хареса още повече на свежия мачо.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !