Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Мариана Попова се пазари с кръчмари

отпечатай новината

22.12.2015 15:00 | Видян 1757 пъти

Мариана Попова се пазари с кръчмари

Мариана Попова направо подлудява столични кръчмари. Изпълнителката успя да подлуди с претенции и най-разбраните сред тях, след като на няколко пъти заплашила, че няма да отиде на участие, ако не й платят по-висок хонорар.

Поп дивата се договаряла за една сума с клубните босове, но два дни преди участието си, започвала да им звъни и да иска по-високи хонорари. Историята се повторила на няколко пъти, а изпълнителката се пазаряла постоянно за повече пари.
Ако някой от ресторантьорите й откаже сумите, Попова просто отказвала да посети в указания час мястото и така ги поставяла в трудно положение. С един от собствениците обаче ударила на камък–човекът отказал да й плати, развалил сделката и скъсал плакатите с името й, наемайки друга звезда за въпросната дата, пише Шоу.

Същият номер Мариана Попова опитала да погоди на Нико Тупарев за „ВИП Брадър“. Както е известно, тя трябваше да участва в риалити формата, но малко преди старта му звънна и се опитвала да преговаря за повече пари.
На Тупарев и екипа му обаче подобни номера не им минават и те набързо отсвирили певицата. По-късно самата тя се опитала да ги уговори да променят решението си като предложила да влезе срещу половината от хонорара си, но без резултат. От продукцията се заканили, че повече няма да канят Попова в предаването и тя е в черния им списък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !