Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Николета се събра с Валери?

отпечатай новината

01.12.2015 11:03 | Видян 2954 пъти

Николета се събра с Валери?

Николета Лозанова за първи път се обяви като Божинова, забеляза репортер на „Всеки ден". Красавицата откри последния епизод на предаването „Папраци" с думите „Здравейте, аз съм Николета Божинова" и завърши със същото изявление, като подчерта дебело своята официална фамилия.

Досега г-жа Божинова винаги се е представяла с моминското си име - Лозанова. Според източниците ни причината да наблегне на фамилията на все още официалния си мъж е, че плеймейтката иска да се събере с Валери и прави всевъзможни опити, за да постигне тази цел. Като подчерта, че е Божинова, Николета натри носовете на всички мераклийки да омачкат чаршафите с футболиста, подчертавайки, че могат да бъдат само негови любовници, защото тя е официалната съпруга.

Николета Лозанова и Валери Божинов са разделени от февруари, но все още се водят женени по документи и причината е, че плеймейтката твърдо отказва развод на ритащия в Сърбия футболист.

Въпреки всичко тя е категорична, че не иска да се води „разведена жена". Твърди, че ще подпише документите едва когато намери „финансово красив мъж". Не е тайна, че макар да парадира с петзвезден начин на живот, Николета винаги е разчитала на чужди средства, за да поддържа висок стандарт. Плеймейтката изкарва прилични пари, които обаче не могат да покрият космическите й разходи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !