Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Преслава си коригира вагината

отпечатай новината

26.11.2015 15:38 | Видян 4494 пъти

Преслава си коригира вагината

Празно място в графика си търси Преслава, за да си ремонтира… вагината! Чалга звездата, която на 31 години продължава да е мома и няма изгледи скоро да се предаде на съпруг и семейство, си е втълпила, че най-милото й е загубило моминската си свежест и се нуждае от спешни корекции, та белким с новия венерин хълм си намери мъж за женене.

На все още не толкова разпространената у нас естетична интервенция Преслава се е решила след като от няколко месеца удоволствието й от сексуалния акт започнало да намалява, научи Уикенд. Отначало звездата се притеснила, че проблемът й е на психична основа. Дружките й – коя осведомена, коя- не, още повече я разтреперили, че дертът й може да е следствие на постоянните й скандали с бившия й любовник Георги Станоев. Наплашили я, че заради напрежението и стреса, на които Бирмата я подлага в продължение на години, е загубила усещанията си от интимно сношение.

Даже й поставили и диагноза: сексуална анхедония – психично състояние, което се характеризира с пълна липса на удоволствие от секса.

След професионална консултация обаче станало ясно, че Преслава е в цветущ душевен мир, а бедата се крие другаде. Гинекологичното й неразположение се дължало на вътрешния диаметър на вагиналния й канал. Което обикновено се получава в резултат на раждане или напредване на възрастта. Но тъй като пайнерката още не е раждала, а пък и не е прецъфтяла стара мома, явно бурният й сексуален живот през годините й е повредил най-милото.

продължи >>

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !