Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Славин открива големия концерт на „Фондацията“ във Варна

отпечатай новината

26.11.2015 13:44 | Видян 1428 пъти

Славин открива големия концерт на „Фондацията“ във Варна

На 11 декември победителят от третия сезон на X Factor Славин Славчев ще открие първия голям концерт на „Фондацията“ във Варна, където е роден и самия той. В обновената зала “Конгресна”, варненци ще посрещнат Кирил Маричков, Иван Лечев, Дони, Славчо Николов и Венко Поромански от супергрупата ФОНДАЦИЯТА, броени дни преди Коледа.  Началото на грандиозното събитие ще даде Славин с новата си песен „Лош съм за теб“.
След две мащабни турнета в САЩ и Канада и Европейско турне - звездните музиканти ще изпълнят любимите песни на поне три поколения българи в обновената зала Двореца на културата и спорта. Дългоочакваното от феновете на групата във Варна събитие,  ще се окаже и първи концерт на българска група в емблематичната зала, за първи път реновирана изцяло отвътре от 1968г насам.
   
Билетите за концерта на ФОНДАЦИЯТА се продават с пълна сила в мрежата на Ticketportal.bg и на Касата на ДКС Варна. Цените им са от 10 до 40 лв, според мястото в залата. Могат да се закупят още от магазините на Office1Superstore, книжарници Booktrading, магазини Пикадили, На Тъмно и бензиностанции OMV.

В края на октомври, ФОНДАЦИЯТА изнесе емоционален концерт в Тел Авив, Израел, а до края на този месец имат три сериозни срещи с публиката в Германия. В началото на следващата година музикантите се готвят и за голямо турне в Нова Зеландия и Австралия, което ще продължи близо два месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !