Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ваня Джаферович печели „Биг Брадър Ол старс“?

отпечатай новината

25.11.2015 17:35 | Видян 1972 пъти

Ваня Джаферович печели „Биг Брадър Ол старс“?

Бившият футболист Ваня Джаферович има най-големи шансове за победа в „Биг Брадър Ол Старс“.
Хърватинът е най-амбициозният съквартирант и има точно изградена предварителна стратегия как да се държи в шоуто, как да номинира и с кого да дружи, за да излезе последен от Къщата на Големия брат, пише „Всеки ден“.

Още с влизането си в шоуто маркетинг директорът на футболен клуб „Берое“ спечели симпатиите на останалите участници и изпъкна като техен фаворит. За броени минути той успя да стане любимец и на зрителите. За това допринесе уж случайното излизане на сцената на дъщеря му Леа, която се хвърли в обятията на тате и разтопи сърцата на всички жени пред екраните.

Бившият футболист на старозагорския тим бе номиниран от Къци Вапцаров именно с аргумента, че е „сигурен финалист и силен противник за спечелване на шоуто“. Но това не се отрази на одобрението, на което се радва сред зрители и съквартиранти.

Победителят в „Сървайвър“ 5 още с влизането си в „Биг Брадър Ол Старс“ намекна, че ще играе предварително замислена „роля“ в шоуто, която се надява да го изведе успешно до финала. Той не отрече, че ще използва не съвсем честни начини, за да стигне до победата. „За да спечелиш една игра като „Сървайвър“, няма как да не си интригант и манипулатор. Най-важното в едно риалити е да се абстрахираш от емоциите, да не се влияеш какво е казал един или друг.

"По време на предаването няма емоция. За да стигнеш до върха, трябва да газиш. Винаги си имам стратегия. Не знам как ще спечеля „Биг Брадър“, ама трябва да го спечеля“, категоричен бе Джаферович още при влизането си в риалитито. Според приятелите му той е готов на всичко, за да е победител не само в шоуто, но и в живота.

От кухнята на риалитито издадоха пред „Всеки ден“ още, че до финала най-вероятно ще стигнат и Деси Слава и Евгени Минчев. „Деси ще я оставят, защото има много фенове, а и това, че в предишното й участие жената на Здравко от Приморско й взе наградата под носа, за нея е голям удар. И досега не е прежалила първото място“, коментираха пред „Всеки ден“ запознати. Според тях Евгени има уговорка с продуцентите да остане до края на „Биг Брадър Ол Старс“, а в замяна на това – да плете интриги и да прави шоу.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !