Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

На път за Шенген в Темата на NOVA

Чували ли сте за село Шенген? Място с 1500 жители – в...

Продадоха за нула време билетите за юбилея на Елизабет II

отпечатай новината

25.11.2015 10:06 | Видян 957 пъти

Продадоха за нула време билетите за юбилея на Елизабет II

За нула време във Великобритания бяха продадени всички 25 000 билета за основните чествания по случай 90-ия юбилей на кралица Елизабет Втора, съобщиха световните агенции. Те са предвидени от 12 до 15 май 2016 г. в Хоум парк в двореца Уиндзор. Билетите бяха пуснати в продажба в 9,00 часа местно време и бяха изкупени за по-малко от 3 часа.

По време на 4-дневните тържества зрителите ще станат свидетели на голямо представление, в което ще участват 1500 музиканти, танцьори, певци, известни актьори и други дейци на изкуствата, както и 900 коня. Сред участниците в празненствата ще са много военни оркестри и кавалерии от различни страни, сред които Австралия, Канада, Оман, Фиджи и др. Пред зрителите майсторството си ще покажат и казаци от Азербайджан.

През първите три дни на тържествата ще присъстват членове на кралското семейство. Самата кралица Елизабет Втора ще се появи на четвъртия, последен ден от празненствата. Цената на билетите бе от 55 до 165 британски лири за първите три дни, и от 75 до 195 лири за неделя, 15 май, когато тържествата ще бъдат почетени от Нейно Величество.

Кралското семейство информира, че всички събрани средства ще бъдат използвани за благотворителност. Не всички мероприятия в рамките на юбилея обаче ще са платени. На Нова година на прочутата алея Long Walk (Лонг уок), водеща към замъка Уиндзор, ще бъде организирана лотария с разпределение на 5000 безплатни билета за церемонията по пристигането на звездите в заключителния ден на тържествата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !