Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Ивана пяла за пералня

отпечатай новината

24.11.2015 10:55 | Видян 2041 пъти

Ивана пяла за пералня

През много трудности е минала фолк кралицата Ивана, преди да се окичи с короната на Певица на народа. В първите години на кариерата си тя е била толкова бедна, че не можела да си купи елементарни домакински уреди, разкриват нейни колежки. Един от хонорарите й била пералня, научи Всеки ден. Ивана била любимка на българските войници в началото на 90-те на миналия век. По това време певицата обикаля кръчмите и разлива гласа си пред бедни и гладни люде с различни оркестри, но най-много я харесват армейците. През 1992 г. дори й предложили да се присъедини към Представителния ансамбъл на Въоръжените сили, където солисти са Маргарита Хранова и Кичка Бодурова. Тя обаче не приела. Малко след това предложение се ражда и дъщеря й Теодора, което отлага с няколко години развитието на кариерата й.

По това време певицата се чудела как да свърже двата края. Тя вече била планирала да стане майка, но не знаела как ще се оправя с домакинската работа, защото нямала дори пералня. А, както е известно, където има бебе, мръсните дрехи валят като дъжд. Именно затова един от хонорарите на Ивана била пералня.
Това станало малко преди Теди да се появи на бял свят. След изключително зрелищно изпълнение пред купонясващи войници един от зам.-командирите решил да й подари мечтания уред. При това избрал добър модел от известна световна марка. Певицата със сълзи на очи приела подаръка и го запомнила за цял живот.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !