Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Слави Трифонов бесен след финала на Детската Евровизия

отпечатай новината

23.11.2015 10:48 | Видян 2576 пъти

Слави Трифонов бесен след финала на Детската Евровизия

Слави Трифонов е бесен след финала на музикалния конкурс "Детска Евровизия 2015", който се проведе в събота вечерта в столичната зала "Арена Армеец". Причината е, че деветото място на Габи и Иван според шоумена е напълно незаслужено, пише "България днес". Трифонов е ядосан и заради някои организационни проблема, които съпътстваха грандиозния финал у нас. Гаф във визитката на една от участничките пък изложи България, което още повече вбеси екипа на шоумена.

Победата в 13-ото издание на надпреварата отиде при Дестини Чукуниере от Малта. Момичето спечели симпатиите на зрители от всички страни, които гледаха на живо конкурса.

Веднага след края на предаването обаче избухна скандал. Песента на победителката от Малта прилича изключително много на световния хит на изпълнителя Си Ло Грийн "Forget you". "Хиляди коментари заваляха на официалната страница на предаването. Голяма част от песента е крадена. Това се усеща веднага. Припевът е почти същият като парчето на Си Ло Грийн. Не е честно така", пише разгневен зрител.

Българският екип, който подготвяше Иван и Габи, също е огорчен. Над песента им "Ку-ку бенд" работи няколко месеца и всички бяха убедени, че нашите ще се подредят в Топ 5. Уви, това не се случи. Самият Слави Трифонов не беше забелязан в "Арена Армеец". През цялото време обаче той е следял изкъсо какво се случва в залата и извън нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !