Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Пиянде удари Софка

отпечатай новината

20.11.2015 14:37 | Видян 1797 пъти

Пиянде удари Софка

Софи Маринова едва не си изяде боя там, където си вади хляба. Певицата се оплака, че по време на един от последните си частни ангажименти е станала жертва на физическо насилие.

Пиян присъстващ ѝ посегнал с тежката си левица, задето Софка не реагирала веднага да изпълни заръчания ѝ от него поздрав. „Не се бръкна да ми даде и 5 лева, ама претенции до небето и посяга”, обобщава ситуацията Маринова, писа „Уикенд“. Частното парти, на което Софи бе специален гост, бе сюнетът на 4-годишния Медихан от Нови пазар. По случай голямото събитие в живота на сина им родителите му решили да спретнат купон досущ като малка сватба. Забавлението обаче се превърна в сюжет за филм на Костурица, след като по средата на разпивката гвоздеят на вечерта – Софи Маринова, бе ударена от видимо подпийнал ром.

За ангажимента си Софка прибрала 4000 лева, като обещала да весели гостите на сюнета в рамките на 2 часа. Настроението й обаче бе помрачено от възрастен пияница, който неколкократно й поръчва поздрави за роднините си. Маринова изпълнила няколко от желанията му, но последните поздрави ги премълчавала, тъй като мъжът само поръчвал на конвейер без да се бърка в джоба и да дава бакшиш.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !