Човешкото око - отворената врата към...

Човешкото око - отворената врата към душата: Фото на...

Времето решава кой срещаш в живота си

Времето решава кой срещаш в живота си, сърцето ти решава...

Кичка знаела кога ще излезе от шоуто

отпечатай новината

16.11.2015 12:59 | Видян 1941 пъти

Кичка знаела кога ще излезе от шоуто

Кичка Бодурова е знаела предварително, че ще стигне до финала на „ВИП Брадър“. Още преди месеци певицата си резервирала самолетен билет за Америка, който е плануван за 19 ноември.

Пред камерите на Големия брат Кичето често повтаряше, че не е очаквала да стигне до края на шоуто, но още преди да влезе в предаването, обичаната изпълнителка била уверявана от близки и приятели, че тя ще е в Къщата до последно, пише Всеки ден. Бронзовата финалистка споделя, че няма търпение да кацне на американска почва, за да се види с щерка си Криси, която не е прегръщала близо 3 месеца. Двете единствено успели да се видят по скайп след края на предаването, заради което очакват срещата си с нетърпение.

Певицата е планувала да остане в Щатите само месец, след което ще се върне отново у нас, за да изнесе поредица от концерти в провинцията. Освен това Бодурова вече има ангажименти покрай коледните и новогодишните празници. След жътвата на родна почва, в началото на януари Кичка отново ще прелети океана, за да изкара зимата на топло.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !