Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Кичка Бодурова обвинена, че е агент на ДС

отпечатай новината

13.11.2015 15:47 | Видян 1701 пъти

 Кичка Бодурова обвинена, че е агент на ДС

Конфликтна личност ли е Кичка Бодурова, или „ВИП Брадър" е добър манипулатор? Това е въпрос с мнения на двата полюса. Според едни естрадната звезда е жертва на риалити експеримента, а според други тя е най-големият дразнител в Къщата след напускането на фолк певицата Луна.

В крайна сметка вотът на зрителите изпрати на финала на шоуто именно Кичка. Звездата оцеляваше цели 7 пъти на номинации, с което се превърна в категоричен рекордьор в историята на формата. Тази вечер ще видим дали тя ще надвие останалите финалисти, с което да заяви още по-категорично победата си.
Едно обаче е ясно, където и да се появи Бодурова, то името й предизвиква скандал. Имената на Здравко от „Ритон" и Станимир Гъмов далеч не са единствените, с които през годините певицата е влизала в пререкания. Неотдавнашен случай е фестивалът „Бургас и морето", където журито отхвърли песента й и това предизвика гнева на Кицата. Тя обвини Митко Щерев, Стефан Димитров, Орлин Горанов и Дани Милев в тенденциозност. Според нея песента й заслужавала да бъде сред финалистите, но журито не я харесвало.
„Отново в родината и за кой ли път - сблъсък с хора без съвест, злоба и непрофесионален морал. „Компетентно" жури и специално поставен председател, Митко Щерев, не хареса песента на Развигор Попов, която аз изпълнявам и не я допусна да стигне до фестивала, до тази сцена, на която аз всяка година имам концерти и мои фенове идват от всички краища на страната", избухна преди месеци Кицата.

Всъщност войната между Щерев и Бодурова датира още от далечната 2008 г., когато певицата се класира втора на престижния фестивал. Тогава обаче бе пренебрегната песента на композитора в изпълнение на Орлин Павлов - „Обичай ме за 5 минути". Затова и Щерев се изхвърли, че ако бил в журито, щял да даде оценка едно за проекта на конкурентката си.

„Тя е с гръцки мотиви и би могла да звучи по различни радиа, но не и да участва в наш фест. Защото целта му е да оценява и лансира хубавата родна песен", категоричен бе тогава композиторът. Според него певицата изобщо не би трябвало да бъде допусната до участие в конкурса, тъй като тя се води американка с български произход и плаща данъците си в Щатите. „Докато аз плащам в България. И дъщеря й също е родена в Америка, а моите три деца тук", избесня преди години Щерев. Най-тежкото обвинение, което той отправя към певицата, е, че е била сътрудник на Второ главно управление на ДС.

Източник: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Гъмов печели с измама?

Няма коментари към тази новина !